KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: wydarzenia

Wynik konkursu literackiego "Bajki, bajeczki"

Wynik konkursu literackiego "Bajki, bajeczki"

Bajeczny kącik

W naszym przedszkolu został stworzony kącik czytelniczy dla wszystkich dzieci. Umieszczone w nim książki pochodzą od darczyńców, za co jeszcze raz serdecznie dziękujemy.

Wyniki konkursu plastycznego,, Anioł stróż''

W konkursie wzięło udział 6 dzieci 5-6letnich. Każda z prac była wyjątkowa, kreatywna i piękna. Komisja zdecydowała jednogłośnie o nagrodzeniu wszystkich uczestników konkursu i wręczeniu nagród głównych. Gratulujemy!

Pasowanie na Przedszkolaka

Pasowanie na przedszkolaka to wyjątkowa uroczystość, która odbyła w się w naszym przedszkolu 3 października. Wszystkie dzieci tego dnia czuły się bardzo ważne, stały się bowiem prawdziwymi przedszkolakami.

Witaminowe lizaki

W imieniu wszystkich grup chcialybysmy serdecznie podziękować P. Nadziejko za witaminowe lizaki które dostarczyły uśmiechu na, twarzach naszych przedszkolaków w ten pochmurny i deszczowy dzień. DZIĘKUJEMY

Zaczynamy nowy rok szkolny

Kochane Dzieci i Drodzy Rodzice!Zaczynamy nowy rok szkolny 2020/2021.