KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Grupa V Misie

Pożegnanie Zimy - Powitanie Wiosny

Marzanno, Marzanno,Ty zimowa panno!Pięknie cię żegnamy,Bo wiosnę witamy!

Zabawa w teatr

12.03.2021
Zabawa w teatr

Zabawa w teatr

12.03.2021

Teatrzyki, przedstawienia, inscenizacje – to wspaniały świat bajek przedstawiony „ na żywo” .

Dzień Chłopaka

10 marca to wyjątkowe i wspaniałe chwile dla wszystkich chłopców, bowiem w tym dniu, w naszym przedszkolu obchodziliśmy „Dzień Chłopaka”.

Dzień Kobiet

08.03.2021
Dzień Kobiet

Dzień Kobiet

08.03.2021

Dzisiaj nasze małe kobietki świętowały "Dzień Kobiet"

Muzyczny tydzień

Podczas tygodnia muzycznego poznaliśmy różne tańce

Malowanie do utworu F. Chopina

Łączenie ekspresji muzycznej z plastyczną. Malowanie do utworu F. Chopina Preludium Des dur