KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Grupa II Pszczółki

Projekt Teatr

25.03.2021
Projekt Teatr

Projekt Teatr

25.03.2021

Kontakt dzieci z teatrem to nie tylko oglądanie spektakli teatralnych, ale również zabawa w teatr.

Plastyczne warsztaty wielkanocne

Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych w naszej grupie popołudniami odbywały się zabawy plastyczne.

Powitanie wiosny

W dniu 22.03 Pszczółki wzięły udział w tradycyjnym obrzędzie Pożegnania zimy - powitania wiosny. Do tego dnia dzieci przygotowywały się już od kilku dni, ucząc się wiosennych piosenek, przygotowując wiosenne dekoracje.

Prosimy chętnych rodziców o przygotowanie na dzień 22 marzec (poniedziałek) dla swojego dziecka kukły Marzanny. Będziemy tradycyjnie żegnać zimę. Prosimy, aby w tym dniu dzieci ubrane były na zielono. Dziewczynki mogą mieć sukienki w kwiatki (kolor dowolny).

Dzień Kobiet

08.03.2021
Dzień Kobiet

Dzień Kobiet

08.03.2021

"Świat bez kobiet byłby jak ogród bez kwiatów". Wszystkiego najlepszego nasze małe kobietki.

Czekamy na wiosnę

Z niecierpliwością czekamy już na wiosnę. W związku z tym dzieci wykonały prace plastyczne zgodne z tematyką zajęć.